top of page
Personlig Branding, Nettside, Salgsside

LENA BERNTSEN

Lena Berntsen
Lena tok kontakt med meg fordi hun brukte mye tid på å finne og lande på farger. Hun ønsket å få noe som var gjennomgående og gjenkjennbart på tvers av berøringspunktene i businessen sin. Nettsiden, og opt-in prosjekt ble lagt på is pga tid, da hun som de fleste andre, har på seg alle hattene i egen business.

Lena jobber med pilates, og ønsker å formidle dette ut til norske kvinner, for å vise hvilken fin treningsform det er. Hun er også opptatt av mindfulness og selvutviklingen i det. Derfor har hun startet et kurs med opptak noen ganger pr år, for å få med oppfølging rundt alt rundt tema kvinnehelse, og transformasjonen.

Med dette som grunnlag så ble dette starten på en feminin VIBE, og Lena sin kjærlighet for havet og naturen. Vi tok inn elementer som bølger 🌊 og sommerfugler 🦋, samt lotusblomsten. Dette gir henne spillerom både i 🎨 paletten og i design ellers.
🖥️ Nettsiden fikk en totalrenovering, og vi laget salgssiden til kurset hennes.

Lena er en sprudlende dame med en energi og varme som smitter. 💕

Lena Berntsen

“Å jobbe med Marte har vært veldig fint.

Favorittdelen var å få jobbe ut fra arketypene mine og bruke det som er grunnmur og oppbygging av designet på nettsiden + elementene med bølger og sommerfugler

Takk for et nydelig samarbeid”

Vil du løfte ditt personlige brand til nye høyder?

bottom of page