top of page
Personlig Branding, Nettside, Trykksaker

SOUL EXPRESSION

Linda Desales

It´s time for a change. Linda kjente at hun hadde vokst ut av den nettsiden som ble laget for henne for 3 år siden, og kviet seg for å gå inn på den. Ingenting resonnerte med det hun følte på innsiden, og ville uttrykke visuelt.

Linda er kunstner med fokus på intuitiv abstrakt kunst. Hun har en unik maleklubb hvor hun maler et nytt bilde hver måned, og som medlemmene får ta del i online. I fjor startet hun også med VIP helgekurs for en liten gruppe damer.

🎨 Vi satte et mål om å få frem et mer feminint og luksuriøst design. I tiden vi jobbet sammen kom også navnet Soul Expression til sin rett, og Soul Expression Community.

🤩 Vi oppgraderte hennes personlige branding og nettsiden i Kajabi fikk en total makeover.

🛎️ Boutique opplevelsen inkluderte 1 VIP dag, der vi kommuniserte via Voxer + 1 uke til nettside og justeringer. Sosiale medier poster til Instagram, highlights ikoner, logoer, fonter, farger, brand style guide og mye mer. 🔥

Det har vært så gøy å jobbe med Linda, og lære henne litt bedre å kjenne. Veldig hyggelig at vi også fikk til å møtes over et par glass bobler i prosessen 🥂🥂

Vil du løfte ditt personlige brand til nye høyder?

Linda Desales

"Marte er insane dyktig! Ikke bare på design, branding og utforming.

Hun viser hvor mye hun brenner for det hun driver med gjennom service, tilstedeværelse, varme, og hun viser en genuin interesse for meg og min bedrift. Jeg er så rørt og takknemlig over resultatet.

Marte anbefales på det aller varmeste"

bottom of page