top of page
Personlig Branding, Salgsside, Shopify, Pinterest

STRIKKESLEKTA

Helene Nilsen
Helene startet som strikkedesigner, og etterhvert så hun et mønster med mentale utfordringer som dukker opp underveis. Derav ville hun også starte en coaching bedrift som handlet om mental trening. Men det å kombinere disse to ble en utfordring. Valget ble tatt om å splitte de to og lage 2 separate brands, der fellesnevneren var Helene.

Medlemsportalen Strikkesøstrene fikk nytt navn "Strikkeslekta", basert på hennes favorittband Oslo Ess. Både salgssiden og shopify nettbutikken fikk en oppgradering med nytt design og layout. Vi laget også en pinterest konto, med hennes strikkedesign (linket mot nettbutikken). Selve brand designet er bygget på grunnlag av det hun hadde, men mer spisset mot drømmekundene.

En veldig gøy prosess å redesigne begge brands for Helene, selv om vi til tider følte vi hadde litt splittet personlighet 😂.

Helene Nilsen

"Det har virkelig vært en glede å jobbe med deg! Du er rådyktig på å se mennesket bak bedriften og få det fram i brandet. Jeg ble superfornøyd med resultatet, et brand jeg virkelig føler meg hjemme i og er veldig stolt av."

Vil du løfte ditt personlige brand til nye høyder?

bottom of page