top of page

Mine ord for 2023

Å velge årets ord er en prosess som automagisk kan dukke opp ved slutten av året. Et ord som dukker opp igjen og igjen.


Men for de fleste så er dette noe du må sette deg ned å reflektere over.

Personlig så starter jeg prosessen i desember og lar det sette seg litt før jeg velger. For 2023 så hadde jeg egentlig valgt VERDI som mitt ord før jeg tok juleferie.I 2022 valgte jeg synlighet som et ord jeg syns var fint å ha, da det var mer synlig jeg ville være. Men istedet for å motivere meg, så skremte det meg mer. Da jeg ikke syns det er et ord som er positivt nok ladet til å fungere for å motivere meg å være akkurat det "synlig".Til årets ord kan du velge mellom 1-4 ord som du bruker som en veileder i alt du gjør. Derfor har jeg valgt 2 ord for 2023.⭐️ VERDI som er et ord utover, og 💛 GLEDE som er et ord innover.

Får jeg en henvendelse fra en kunde, eller en ide til et kurs eller en tjeneste så skal jeg spørre meg selv. Gir det meg Glede, og/eller gir det Verdi for meg og kunden.


På slutten av året skal jeg evaluere hvordan dette har fungert og evt hva jeg må justere på for å velge årets ord for 2024. Gleder meg til å test det ut skikkelig.

Til året har jeg laget en skrivebordsbakgrunn og lagt det til i min skjermbeskytter til fin påminnelse. Jeg MÅ ha det skikkelig visuelt om det skal fungere for meg :)

20 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page