top of page

Blå Paletter 💙

💙 Fargefølelser i Branding. Blue edition....

Blå er en kald farge som vanligvis assosieres med himmelen og havet.


"En himmel full av stjerner, blått hav så langt du ser...." om du husker sangen.


Blå kan ha en beroligende effekt på oss og brukes ofte i interiørdesign og branding.


Ulike nyanser av blå kan ha forskjellige assosiasjoner og påvirke følelser forskjellig når du skal finne fargene til ditt brand.
Historien om Olivia og "The Blue Visionary"


I en travel by ved kysten levde en ung kvinne ved navn Olivia. Hun hadde alltid hatt en dyp kjærlighet for havet og dets uendelige blå horisonter. Olivia hadde en drøm om å bygge sin egen virksomhet, men hun visste at hun måtte finne en måte å uttrykke sin lidenskap og personlighet gjennom sitt personlige brand.


Olivia bestemte seg for å la fargen blå bli hjertet av hennes personlige branding. Hun opprettet en logo inspirert av bølgene i havet, med nyanser av blått som beveget seg harmonisk. Hennes nettsted og markedsføringsmateriell ble gjennomsyret av dype blå toner som minnet folk om sjøen og himmelen.


Hennes virksomhet fokuserte på bærekraftig havforvaltning og bevaring. Olivia delte sin kjærlighet til havet gjennom blogginnlegg, videoer og workshops, og hun oppfordret folk til å ta vare på miljøet og bli bevisste forbrukere. Hun ble kjent som "The Blue Visionary."


Olivia reiste langs kysten for å samle strandavfall og organisere fellesskapsarrangementer for strandrydding. Hun samarbeidet med organisasjoner som jobbet for havbevaring og startet kampanjer for å redusere plastforurensning. Hennes blå branding ble et symbol på engasjement for havet og miljøet.


Med tiden ble Olivia anerkjent som en ledende talsperson for havbevaring. Hennes blå branding hadde ikke bare skapt en visuell identitet, men også et sterkt følelsesmessig bånd med mennesker som delte hennes lidenskap. Folk kjente igjen henne som "The Blue Visionary," og hennes merkevare hadde blitt synonymt med omsorg for havet.


Historien om Olivia minner oss om kraften til personlig branding når den er forankret i lidenskap og ekte engasjement. Fargen blå, med sin assosiasjon til havet, ble hjertet av hennes merkevare og hjalp henne med å inspirere andre til å handle for å bevare det som var viktig for henne.


𝖧𝖺𝗋 𝖽𝗎 𝖾𝗍 𝖿𝗈𝗋𝗁𝗈𝗅𝖽 𝗍𝗂𝗅 𝖿𝖺𝗋𝗀𝖾𝗇 blå?


💙
3 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page