top of page

Milanote et Visuelt Verktøy


For en tid tilbake kom jeg over et fantastisk planleggings og kreativt verktøy.

Milanote heter det:


Jeg har testet det meste, og jeg må først gjøre det "messy" før jeg rydder opp og setter det i system.

Det er Milanote genialt til. Jeg jobber ekstremt visuelt, og bilde/grafikk kommer alltid som en ide før tekst.


Det finnes som gratisversjon opptil x antall elementer du kan ha. På et par timer hadde jeg brukt opp kvoten og kjøpte det for 1 år. Dette så jeg at jeg kom til å bruke MYE, og det har jeg gjort. Prisen var også helt overkommelig. På linje med prisen for Canva Pro f.eks.


Jeg har hele min business her inne, samt at jeg lager dashboard for kunder her, hvor vi samarbeider på prosjekter. Det finnes også masse maler som allerede er satt opp, pluss at du kan lage egne maler på prosjekter eller lignende hvor du bruker det samme oppsettet.


Sosiale Medier, Moodboard, Målsetting, Event, Podcast, Epostskriving, Manus, Bøker etc etc


Mål kaller jeg ikke mål, men Champagne Moment, og alt blir så visuelt og gøy å jobbe med.


Sosiale Medier PlanleggingJeg har planer om å lage minikurs og det kommer mer tips og triks i sosiale medier og på pinterest.


Håper at dette er det kreative verktøyet du har har lett etter, og har lyst å teste ut.

Lær mer på Milanote.com

Lykke til!


11 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

コメント


bottom of page