top of page

Min første Business Fotoshoot 📸

Dette startet en prosess jeg ikke var helt forberedt på...


I slutten av juni fikk jeg vite at jeg og min grundervenninde skulle få en fotoshoot i August via en mastermind vi har vært med i. Jeg tenkte på det endel i sommerferien, men la det litt bort.


Så kom august og da startet alle tankene og tvilen kom snikende. Hvordan kom dette til å bli, og ville jeg få frem det jeg ønsket i bildene. Fokuset merket jeg at havnet mye på hvordan jeg så ut. Det skremte meg litt 😅.


Når jeg møter sånn motstand som jeg har begynt å kjenne igjen, så må jeg gå gjennom det for å vokse, og for å gjennomføre det som er utenfor min komfortsone 🥰.

Hvorfor føler jeg det sånn jeg gjør? Det som da slo meg var at når jeg giftet meg i 2022 så hadde jeg en glam squad 😉. Hår, sminke, kjole, sko og tilbehør var på plass før vi skulle ta bildene. Alt jeg måtte gjøre var å møte opp. Vi ønsket oss stemningsbilder, og ikke så veldig oppsatte bilder. Det fikk vi så absolutt. MEN det hadde jeg jo ikke nå. Jeg måtte fikse antrekket selv, hår, sminke og ikke visste jeg helt hva slags bilder jeg ønsket meg nå, og jeg visste jeg måtte ta noen mer oppsatte bilder også.


Jeg gruet meg skikkelig i flere uker, men så bestemte jeg meg for flytte fokus. Fra hvordan jeg ser ut, til å ha det gøy ☺️.

Når dagen for shooten kom 🤩, så gledet jeg meg mer enn jeg gruet meg. Fotografen Kristian som jeg kjenner fra tiden i min gamle jobb Strawberry (Nordic Choice Hotels) var rolig og flink til å veilede meg.


Det var en god opplevelse, og jeg har nok blitt mer bevisst på hvilke typer bilder jeg ønsker meg til min neste fotoshoot 🥂

Av kundene jeg har jobbet med i år har jeg opplevd både at de har hatt proffe bilder fra fotograf, og andre som ikke har hatt det. Min erfaring med det er at de som har hatt proffe bilder har det vært mye mindre jobb både for meg og kunden.


For de som ikke har hatt bilder har vi brukt MYE tid:


😅 for kunden å måtte ta masse bilder i mange forskjellige settinger uten å helt vite hva som er best.

😅 for min del har jeg brukt masse tid på å "gjøre det fint" med det vi har, og som kan fungerer så godt det går.


I en personlig branding oppgradering ville jeg helt klart lagt inn en fotoshoot for best mulig utfall. Det burde være endel av helheten og budsjettet for grunderen / brandet. Ikke minst løfter det alt sammen ENDA et hakk 🔥


Se et lite galleri av fotoshooten jeg hadde i august 2023


Ville du hatt en fotoshoot rett før eller i etterkant av oppgraderingen av din Personlig Branding?

  • Helt klart rett før eller sammen med

  • I etterkant


44 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page