top of page

Min f√łrste Business Fotoshoot ūüďł

Dette startet en prosess jeg ikke var helt forberedt på...


I slutten av juni fikk jeg vite at jeg og min grundervenninde skulle få en fotoshoot i August via en mastermind vi har vært med i. Jeg tenkte på det endel i sommerferien, men la det litt bort.


S√• kom august og da startet alle tankene og tvilen kom snikende. Hvordan kom dette til √• bli, og ville jeg f√• frem det jeg √łnsket i bildene. Fokuset merket jeg at havnet mye p√• hvordan jeg s√• ut. Det skremte meg litt ūüėÖ.


N√•r jeg m√łter s√•nn motstand som jeg har begynt √• kjenne igjen, s√• m√• jeg g√• gjennom det for √• vokse, og for √• gjennomf√łre det som er utenfor min komfortsone ūü•į.

Hvorfor f√łler jeg det s√•nn jeg gj√łr? Det som da slo meg var at n√•r jeg giftet meg i 2022 s√• hadde jeg en glam squad ūüėČ. H√•r, sminke, kjole, sko og tilbeh√łr var p√• plass f√łr vi skulle ta bildene. Alt jeg m√•tte gj√łre var √• m√łte opp. Vi √łnsket oss stemningsbilder, og ikke s√• veldig oppsatte bilder. Det fikk vi s√• absolutt. MEN det hadde jeg jo ikke n√•. Jeg m√•tte fikse antrekket selv, h√•r, sminke og ikke visste jeg helt hva slags bilder jeg √łnsket meg n√•, og jeg visste jeg m√•tte ta noen mer oppsatte bilder ogs√•.


Jeg gruet meg skikkelig i flere uker, men s√• bestemte jeg meg for flytte fokus. Fra hvordan jeg ser ut, til √• ha det g√ły ‚ėļÔłŹ.

N√•r dagen for shooten kom ūü§©, s√• gledet jeg meg mer enn jeg gruet meg. Fotografen Kristian som jeg kjenner fra tiden i min gamle jobb Strawberry (Nordic Choice Hotels) var rolig og flink til √• veilede meg.


Det var en god opplevelse, og jeg har nok blitt mer bevisst p√• hvilke typer bilder jeg √łnsker meg til min neste fotoshoot ūü•ā

Av kundene jeg har jobbet med i år har jeg opplevd både at de har hatt proffe bilder fra fotograf, og andre som ikke har hatt det. Min erfaring med det er at de som har hatt proffe bilder har det vært mye mindre jobb både for meg og kunden.


For de som ikke har hatt bilder har vi brukt MYE tid:


ūüėÖ for kunden √• m√•tte ta masse bilder i mange forskjellige settinger uten √• helt vite hva som er best.

ūüėÖ for min del har jeg brukt masse tid p√• √• "gj√łre det fint" med det vi har, og som kan fungerer s√• godt det g√•r.


I en personlig branding oppgradering ville jeg helt klart lagt inn en fotoshoot for best mulig utfall. Det burde v√¶re endel av helheten og budsjettet for grunderen / brandet. Ikke minst l√łfter det alt sammen ENDA et hakk ūüĒ•


Se et lite galleri av fotoshooten jeg hadde i august 2023


Ville du hatt en fotoshoot rett f√łr eller i etterkant av oppgraderingen av din Personlig Branding?

  • Helt klart rett f√łr eller sammen med

  • I etterkant


43 visninger

Relaterte innlegg

Se alle
bottom of page