top of page

🎙️ Podcastgjest hos GrunderGuts


Nå i høst var jeg med i min første podcast-episode med Helene Nilsen som var min kunde tidligere i år.


Hun hadde lyst å ha meg med for å snakke om personlig branding. Vi rebrandet hennes 2 brands før sommeren, og det ble en veldig hyggelig prat både om min prosess, måten jeg jobber på med VIP dag, og hennes opplevelse med å oppgradere begge hennes brands: Strikkeslekta og Helene Nilsen Coaching


Dette var min første podcast og video session, og jeg var ganske nervøs 😅

Jeg og følte jeg blacket litt ut mens vi pratet og husket ikke helt hva jeg hadde sagt etterpå.


En annen ting jeg hang meg litt opp i var at det kom noen tårer når jeg snakket om min historie. Dette følte jeg varte så lenge, men det gjorde det jo ikke 😂. Takk for at du utfordret meg til det Helene. Ja vi kunne ha klippet det bort. Men det er ikke så autentisk, som er viktig for meg.


Jeg følte også at jeg fikk frem det jeg ønsket å få med. Selv om det er lett å tenke at jeg skulle sagt det det og det.


Helene har en unik business, og tilbyr også VIP dager om du har en drøm i magen. 🔥🔥


Dette ga mersmak, og jeg syns podcast er en fantastisk formidlingskanal!

Håper at du har lyst til å høre på 🎙️🎙️🎙️


🎙️

Se Video


Her finner du Helene Nilsen sin Podcastkanal GrunderGuts 🎙️

43 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page