top of page

Finn din Wix Template

Har du bestemt deg for å lage en webside din business? Wow gratulerer, det er stort skritt i retning av å bli mer synlig og få flere salg.


Første steg er å finne riktig template i Wix


Du ønsker ikke at denne skal være lik originalen, men er et godt utgangspunkt for hvordan du ønsker at nettsiden din skal se ut med tanke på oppbygning, og rammene rundt.

Er du konsulent/coach/rådgiver er det mer enn nok med en enkel template med få undersider.

Det jeg kaller en landingsside. Keep it simple.


Se gjennom malene som finnes i Wix, og tenk så at du kan ta bort og legg til knapper, seksjoner, og sidene du trenger etter behov. Det kan være du finner 2 sider du liker, men vil ha litt fra den ene og litt fra den andre. Da kan du redigere begge, og kopiere og lime inn fra den ene til den andre.


Andre steg er å finne en fargepalett og fonter i Wix


Her har du kanskje allerede gjort en jobb på branding for å finne fonter og farger, samt en logo.

Har du ikke det så ville jeg satt meg ned med pinterest og søkt der. Helt i starten trenger du ikke en full branding om dette er noe du vil vente med å investere i. Men det er fortsatt viktig at du er konsekvent på det du velger og står i det til du er klar til å investere. Selv så landet jeg en mini variant som jeg senere bygget videre på. Da er det også deilig å se businessen blomstre.


Når jeg blir kontaktet av en kunde som ønsker min hjelp til hele prosessen, så starter vi også med å velge en template. Du får mine gode råd og tips på veien. Samt at vi ser på branding prosessen. Det gir en superfin helhet og det er så deilig når det lander både hos meg og kunden.


Det er alltid morsomt å se tilbake på hvordan utgangspunktet var, og hvordan sluttresultatet ble.


Lykke til på din reise. Dette fikser du!


 

FØR & ETTER BILDE AV NETTSIDEN TIL CASATOBE.COMSe flere webprosjekter under min portfolio

6 visninger

Comments


bottom of page