top of page

M√łt Marte

Tusen takk for at du har tatt så godt vare på meg, Marte. Du ser, skjønner og tolker på en måte som har passet meg veldig godt.

Sunniva Borge

Life Coach | Mindset Mentor

Mitt ønske er at du skal føle deg hjertelig velkommen når du åpner døren til mitt Boutique design Hotell.

Design + Boutique + Service = Sant

Et Boutiquehotell er et litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. 
 
En følelse av at du sitter i sin egen stue blant store myke puter og nipper til et glass med bobler mens du venter på å få nøkkelen til rommet. Rommet der ditt brand design og nettside skal designes, sånn at du også kan få dine gjester til å føle seg hjertelig velkommen til deg. 

Min karriere innenfor design startet med at jeg mistet jobben

Jeg hadde en jobb jeg elsket i Nordic Choice Hotels (Nå Strawberry). Fantastiske hoteller, ansatte og en kultur av de sjeldne. I mars 2020 kom Covid bølgen susende inn fra sidekanten, og brått var denne reisen slutt.

 

Å gå inn i året jeg skulle bli 40 år og ikke vite hva jeg skal gjøre videre gjorde meg alt annet enn optimistisk. Men livet hadde fine planer for meg, og en ny dør åpnet seg til en fantastisk design verden jeg ikke ante eksisterte. Alt ble så tydelig, og med det startet min Grunderreise der min kreativitet får blomstre

Jeg er Marte, designeren bak Miss Guestountry

NOEN PERSONLIGE FAKTA:
‚účūüŹĽ Mitt navn er Marte Gjesteland
ūüáßūüἠ1981 modell fra Stavanger, men har bodd i Oslo siden 2002
ūüíć Giftet meg Mai 2022 med min Lars
ūüíź Elsker fargerike blomster 
ūüé∑ Musikk inspirerer og motiverer meg i alle deler av livet
ūüíÉūüŹĽ På fritiden er jeg å se på en dansetime på SATS
ūüćł Eller på en skybar med et glass bobler i hånden
Ôľč INFJ, Projector, Arketype Artist, Nurturer & Romantic
bottom of page