top of page

Historien om Miss Guestcountry


FØRSTE MØTE MED SERVICEBRANSJEN

Året 2006 i en alder av 25 år bestemte jeg meg for å ta førerprøven. Etter å ha testet ut å jobbe i kiosk, som jeg fort fant ut ikke var noe for meg, møtte jeg Direktøren på Thon Hotel Arena på en 30 års feiring. Vi kom i prat om ekstrajobb, og ble enige om at jeg skulle sende en epost til resepsjonssjefen. Det var starten på min karriere i hotellbransjen. Jeg fikk brukt så mye av meg selv og mine egenskaper i jobben, og ordet service er et ord jeg mener beskriver meg og den følelsen jeg ønsker å forbindes med. Jeg følte hadde funnet mitt kall i verden, og gikk over til en fulltidsstilling. (Jeg besto også førerprøven, hvis du lurte 😉 )SETTE GRENSER

Mitt neste steg i hotellbransjen skulle lede meg til Nordic Choice Hotels(Strawberry Hospitality) i 2008. Jeg jobbet meg oppover sakte men sikkert og jeg elsket kulturen, kollegaer men syns etterhvert at jobben ikke ga meg nok utfordringer. I 2017 ble jeg spurt om å tiltre en ny stilling på salgsavdelingen. Denne ble formet litt mens jeg gikk, og mine hovedoppgaver ble Event, salgssystem, og intern marketing der jeg fikk bruke mine kreative egenskaper. Kombinasjonen av disse 3 gjorde at jeg blomstret i min rolle. Alltid masse å gjøre, helt til det i 2019 sa stopp. Jeg satte utrolig høye krav til meg selv, og det ble for mye på en gang. Det kunne gått så mye verre, men da viste min fine arbeidsgiver hvilket stort system som trer i kraft når jeg var modig til å si fra at jeg ikke hadde det bra. Da startet prosessen med å virkelig ta noen store grep og sette grenser for meg selv. Høsten 2019 ble et stort vendepunkt når jeg klarte nettopp dette. Å sette grenser for meg selv og min egen helse....COVID

Så i mars 2020 kom Covid bølgen susende inn fra sidekanten. Da var DA den virkelige reisen begynte. Jeg og en haug med kollegaer ble permittert på ubestemt tid, og jeg som elsket å jobbe, fikk ikke lov til å jobbe 🌈. Å jobbe med psyken under en pandemi kan jeg skrive under på at ikke er lett. Men hadde jeg lært noe i 2019, så var det å tenke og fokusere på det positive i livet, og ikke det jeg ikke kunne gjøre noe med.


ET LYSPUNKT

Et lyspunkt opp i alt dette så fridde Lars til meg i påsken 2019, og vi startet å planlegge bryllup. Det var også da at en verden innenfor design åpnet seg. Jeg syns alt rundt bryllup var dust og rosa. FARGER var det jeg ville ha. Dette måtte utforskes mer.

Så kom dagen da jeg ikke skulle jobbe i Nordic Choice lenger. Etter 13 år var dette en tung tid, og ikke minst oppsigelsestid. Men en ide om å starte for meg selv hadde blomstret, og juli 2020 startet jeg mitt enkeltpersonforetak Miss Guestcountry (mitt etternavn på engelsk)Jeg ønsker å hjelpe deg som vil se din egen business blomstre 🌻


Mitt ønske er at du skal føle deg hjertelig velkommen når du åpner døren til mitt Boutique Hotell.

Design + Boutique + Service= Sant

Boutiquehotell er et litt mindre, moderne hotell med personlig preg og unik stil og atmosfære. Denne typen hotell har fokus på å tilby gjestene sine en helt spesiell opplevelse ettersom interiør, design, service og mat har det lille ekstra. En følelse av at du sitter i sin egen stue blant store myke puter og nipper til et glass med bobler mens du venter på å få nøkkelen til rommet. Rommet der ditt brand design og nettside skal designes, sånn at du også kan få dine gjester til å føle seg hjertelig velkommen til deg.​NOEN RASKE FAKTA:

✋🏻 Mitt navn er Marte Gjesteland

🇧🇻 1981 modell fra Stavanger, men har bodd i Oslo siden 2002

💍 Giftet meg Mai 2022 med Lars

💐 Elsker fargerike blomster 🎷 Musikk inspirerer og motiverer meg i alle deler av livet

💃🏻 På fritiden er jeg å se på en dansetime på SATS

🍸 Eller på en skybar med et glass bobler i hånden


Tags:

17 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page