top of page

Mastermind 👑

Mastermind, hva er det? Du har kanskje hørt om coaching? Det er på en måte det samme. Med en coach som fasiliterer det, men istedenfor at det er 1-1, så er det en liten gruppe. Det kan være både fysiske og online møter.


Finn din gjeng

En bra Mastermind er nøye plukket ut av en coach som ønsker en spesiell type personer i gruppen sin. Dette for at vi skal spille hverandre gode på hvert møte. Vi deler masse erfaringer vi får på grunderreisen vår, og utfordringer vi møter på veien. Dette er kanskje det samme en av de andre i gruppen også trenger litt veiledning på, eller har gode er erfaringer med og kan gi de andre deltakerne sine gode råd. Coachen er hele tiden med, og har også MASSE råd å komme med i prosessen. Dette er en genial måte å få hjelp til å komme videre raskere enn om du skulle gjort det alene.


Invester tidlig

I starten har vi på oss mange hatter som grundere, og i de første månedene så er det en ekstra bratt læringskurve vi alle må gjennom. Nå vi så kommer oss litt ovenpå så er dette etter min mening den beste investeringen du kan gjøre for deg selv og din business. Du tenker kanskje at du ikke har pengene til dette helt ennå, men det akkurat da du skal investere. I de fleste masterminds har du mulighet til å betale et beløp pr måned. Selv om det kanskje såvidt går rundt. Jeg har selv opplevd å ha akkurat nok til å betale det satte beløpet en måned, men jeg vet hvor mye jeg får tilbake via den gjengen jeg henger med 🥰.

Se din business vokse

Gjennom den Masterminden jeg har vært med i i 2022 har jeg lært så utrolig mye.

Spesielt har jeg lært :

  • hva jeg vil gjøre mer av

  • hva jeg vil gjøre mindre av

  • Hvilke tjenester jeg har lyst og tilby, på MIN måte

En læring jeg ville brukt flere år på å finne ut av selv. Det er jeg helt sikker på med tanke på hvor kaos jeg hadde det i mitt eget hode før jeg ble med i denne gruppen, og hvor mye mer tydelig alt er nå.


Få venner for livet

En av de største høydepunktene i 2022 har vært å få møte denne finne gjengen med businessdamer. Samt å få være med på deres grunderreise, og se deres business blomstre i prosessen har vært spesielt fint. Jeg har fått meg venninner for livet, som virkelig forstår hva jeg går igjennom og som jeg kan sparre med.

Så mitt tips er enkelt, finn folk som har kommet lenger enn deg, følg de, se hva slags kurs de har, om de har mastermind, kanskje også et event du kan delta på for å knytte kontakter. Det er en befrielse og finne likesinnede, spesielt i starten, når vi ofte kan tvile på oss selv, og kjenner på alt vi kjenner på som nybegynnere.


Den masterminden jeg var med på i 2022 het "Ta På Krona" og var via businesscoach Hilde Kloppbakken som har det catchy businessnavnet: "Queen of your Business" som handler om å være dronning i egen business. Det skjer også mye gøy i 2023, men det kommer i et senere innlegg.


Avslutningsvis vil jeg ta med denne teksten fra Ava Max sin sang Kings & Queens som jeg syns beskriver hvordan det er å jobbe med Hilde 👑


If all of the kings had their queens on the throne We would pop champagne and raise a toast To all of the queens who are fighting alone Baby, you're not dancing on your own
40 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page