top of page

Personlig Utvikling

Å drive egen business er ikke alltid like lett, fordi jeg noen ganger blitt fastlåst i egne tanker.


Det som har hjulpet meg veldig de siste årene er personlig utvikling. Å lære mer om meg selv. Mine frykter, styrker og kvaliteter som må utforskes mer. Energien min i forhold til andres etc.

Den største læringen er at DU må gjøre ting på DIN måte. (Drit i alle andre)


Jeg har noen verktøy som har hjulpet meg masse, og noen av de har likhetstrekk 🥰.


Branding Arketypetest

I markedsføring brukes brand arketyper til å skape en bestemt personlighet for et brand, som kan hjelpe deg med å skille deg fra konkurrentene og bygge en sterkere tilknytning til kundene. Det er 12 forskjellige arketyper.

Egen erfaring: Har hjulpet meg å finne ut hvilke arketyper som er mine og som jeg bygger hele mitt brand på, både mitt visuelle og skriftlige uttrykk. Helt genialt. Jeg bruke det også med mine kunder fra i år. Mine arketyper er den omsorgsfulle og kunstneren

Linker

Arketypetesten kan du ta via Hilde Kloppbakken sin nettside:

 

Human Design

Human Design er en personlighetstest som bruker en kombinasjon av det spirituelle og moderne vitenskap for å kartlegge en persons unike personlighet, egenskaper og styrker. Testen gir også veiledning om hvordan man kan utnytte disse egenskapene for å leve et mer autentisk og vellykket liv.

Egen erfaring: Har hjulpet meg til å forstå min energitype, og hvordan jeg skal bruke den så smart jeg kan i min hverdag. Den har også hjulpet til å finne ut når jeg er på rett og feil spor. Jeg er Prosjektor, og ingen annen personlighetstest har gitt meg forståelsen jeg har funnet her.

Linker

Jeg følger et par som heter Torbjørn og Kaja https://www.instagram.com/torbjornogkaja/

Selv bruker jeg appen myhumandesign (den er på engelsk)

Et tips er at den krever å vite tidspunktet du er født. Dette kan du finne på Helsenorge


 

Myers & Briggs' 16 Personality Types

Myers & Briggs' 16 Personality Types er en teori om personlighetstyper basert på psykologiske preferanser og atferdsmønstre. Samlet sett kan kunnskap om Myers & Briggs' 16 Personality Types gi økt selvforståelse og hjelpe med å skape bedre relasjoner både privat og i business.

Egen erfaring: Har hjulpet meg til å forstå min nysgjerrighet og mitt behov for å være alene. Min type er INFJ ;)

LinkerHåper at du finner noe du kan lære om deg selv. Ingenting er så befriende som det!


7 visninger

Relaterte innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page